[bold_title]Antonyms and Synonyms Workshop Video[/bold_title]

[bold_title]Antonyms and Synonyms test[/bold_title]

SYNONYMS

In the following questions choose the word which is the exact SAME of the given words.

1. CORPULENT
A. Lean B. Gaunt
C. Emaciated D. Obese

2. EMBEZZLE
A. Misappropriate B. Balance
C. Remunerate D. Clear

3. AUGUST
A. Common B. Ridiculous
C. Dignified D. Petty

4. CANNY
A. Obstinate B. Handsome
C. Clever D. Stout

5. INSOLVENT
A. Poor B. Bankrupt
C. Penniless D. Broke

6. INEXPLICABLE
A. Confusing B. Unaccountable
C. Chaotic D. Unconnected

7. FEEBLE
A. Weak B. Vain
C. Arrogant D. Sick

8. TRANSIENT
A. Transparent B. Fleeting
C. Feeble D. Fanciful

9. RESTRAINT
A. Hindrance B. Repression
C. Obstacle D. Restriction

10. DEIFY
A. Flatter B. Challenge
C. Worship D. Face

11. HARBINGER
A. Messenger B. Steward
C. Forerunner D. Pilot

12. MELD
A. To soothe B. Merge
C. Purchase D. Glisten

13. LYNCH
A. Hang B. Madden
C. Kill D. Shoot

14. DESTITUTION
A. Humility B. Moderation
C. Poverty D. Beggary

15. REPERCUSSION
A. Clever reply B. Recollection
C. Remuneration D. Reaction

ANTONYMS

In the following questions choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

16. EXODUS
A. Influx B. Home-coming
C. Return D. Restoration

17. QUIESCENT
A. Active B. Dormant
C. Weak D. Unconcerne

18. HIRSUTE
A. Scaly B. Bald
C. Erudite D. Quiet

19. PERTINENT
A. Irrational B. Irregular
C. Insistent D. Irrelevant

20. CAPACIOUS
A. Limited B. Caring
C. Foolish D. Changeable

21. SACROSANCT
A. Irreligious B. Unethical
C. Irreverent D. Unholy

22. LOQUACIOUS
A. Reticent B. Talkative
C. Garrulous D. Verbose

23. NIGGARDLY
A. Frugal B. Thrifty
C. Stingy D. Generous

24. FICKLE
A. Courageous B. Sincere
C. Steadfast D. Humble

25. VIRTUOUS
A. Wicked B. Corrupt
C. Vicious D. Scandalous

[bold_title]Answers to Antonyms and Synonyms test[/bold_title]
1.D
2.A
3.C
4.C
5.B
6.B
7.A
8.B
9.D
10.C
11.C
12.B
13.C
14.C
15.A
16.A
17.A
18.B
19.D
20.A
21.D
22.A
23.D
24.C
25.C